Derrota inxusta del Sporting B n'Elx (2-1)

|

Dos goles de Nino dan ventaya al Elche nuna eliminatoria qu'aporta abierta a Xixón.

Na segunda ronda de les eliminatories d'ascensu a Segunda División A, el Sporting B traxo una inxusta derrota d'Elx. Los de José Alberto foron superiores al Elche, que namái vio dalgo de lluz cola salida de veteranu goliador Nino cuando restaben 30 minutos pal final.

El de Vera anotaba l'empate nel minutu 76, igualando'l tanto inicial de Cristian Salvador nuna primera parte nel que'l Sporting B foi mui superior al rival. El gol metió a los de Pacheta nel partíu y, nel 92, un centru dende la derecha rematólu de cabeza Nino pa poner un 2-1 que, sicasí, dexa la eliminatoria abierta pa la vuelta.

El choque va disputase finalmente en Mareo por mor de la cuarta posición definitiva del primer equipu al perder por 3-0 el sábadu en Córdoba, lo qu'obliga al Sporting a xugar la vuelta de la primer eliminatoria pol ascensu a Primera, col Valladolid como rival, el domingu a les 20.30 hores. L'horariu afitáu pola televisión pa la vuelta del filial roxiblancu ye'l domingu a les 16 hores.